Глория се хвали с дъщеря си за суперформата

Симона Загорова, пищната доскоро дъщеря на Глория не спира да качва снимки от фитнеса и други места, на които показва новата си фигура и това предизвиква вълна от коментари.

Някои твърдят, че преди Симона е била много по-сладка и красива, а сега не прилича на себе си. Както знаем, майката Глория е известна със строгите си режими и диети и не беше много щастлива от няколкото излишни килограма на дъщеря си.

Затова сега примата на попфолка гордо се похвали, че Симона най-после е започнала да я слуша за здравословни режими и това е помогнало за суперформата, в която е нейната дъщеря.

Глория издаде, че Симона отслабнала драстично с режима на д-р Людмила Емилова. Известното гладолечение се провежда за минимум 3, 5 или 10 дни, като при него са позволени само чайове, плодове и мед. Започва се с чай, след два часа се яде един вид плод и след два часа отново се пие чай.

Така се редуват докато не започнеш и завършиш на чай – не по-късно от 20:00 ч. вечерта. Освен това пречистване, Симона спазвала и популярния фастинг, когато не била на диетата на Емилова. Тя не приемала храна 18 часа, като през останалото време се хранела само с леки салати и месо, написа Hotnews.