Глория си купи имение на Халкидики

Преди няколко седмици Глория обяви, че е разочарована от България и планира да се премести в чужбина. Това решение не е взето спонтанно, а е премисляно много внимателно от две години насам. През последните месеци тя е все по-уверена, че трябва да направи този крачка и най-вероятно ще го осъществи скоро.

Фолкзвездата признава, че я отблъскват агресията и злобата в обществото ни, както и ширещата се всеобща корупция. Макар тя и семейството ѝ да са добре, певицата е убедена, че общата среда е от изключителна важност. Отбелязва, че България не се движи в правилната посока и това е повече от очевидно. „Законите не се спазват, а управляващите ни правят на глупаци. Не мога да приема в какво общество живея“, категорична е Глория.

Така, подобно на Зуека, Глория е отчаяна от настоящата ситуация в страната и не вижда смисъл да остане тук. Тя смята, че новото място, в което ще живее, ще предложи по-добри условия за живот.

Певицата не уточнява къде възнамерява да се премести за постоянно, но според запознати ще се установи в Гърция. В съседната държава звездата си бе купила малка къща преди няколко години, където прекарва лятото. Наскоро обаче тя реши да продаде имота си, за да си вземе по-хубав пак там.

Глория се сдобила с луксозно имение на първия ръкав на Халкидики на стойност над 800 000 евро, което ще изплаща няколко години. Къщата била доста хубава и разполагала освен с чудна гледка към морето и с просторен басейн. Все още имотът се ремонтира и се извършват освежителни дейности, но най-вероятно до края на годината звездата на фолка ще влезе в него.

Идеята на Глория била да се установи да живее за постоянно в Гърция и да пътува до България, когато има участия. „Разстоянието не е голямо – за по-малко от 4 часа съм в София, ще успея да съчетавам живота в уредена държава с кариерата си”, обяснявала русенката на свои колежки. Не е ясно дали в Гърция певицата ще вземе и новия си приятел – доста по-младият от нея Добромир Добрев, с когото са заедно от година, пише в. „Уикенд“.