Големият романтик! Кой изпрати 1001 рози на Алекс Богданска?

Преди точно един месец, по време на почивката си в Гърция, Александра Богданска получи огромна изненада, каквато до онзи момент е виждала единствено по филмите, както сама сподели в последното си видео, което качи в своя личен YouTube канал. Кадрите, чиято основна тема е престоят ѝ в южната ни съседка, и по-точно на първия ръкав на Халкидики, където прекара общо десет дни заедно със сина си Габриел, нейни приятелки и техните деца, започват с разказа за изумителния жест, направен ѝ от мистериозен мъж, който незнайно как е разбрал къде точно ще бъде тя, за да ѝ изпрати десет подвързани с пандели кошници с по сто червени рози във всяка една от тях, пише dir.bg.

„Докато обядвахме един от дните, получих позвъняване от куриер, след което ми доставиха изненада 1001 рози!“, обяснява тя, показвайки ги наредени в редица до ръба на открития плувен басейн на къщата, собственост на нейна близка, в която са отседнали тогава, за да се откъснат от познатото ежедневие, преди настъпването на жаркия сезон, традиционно изпълващо мястото с множество посетители от близо и далеч. „Вижте колко са красиви, невероятни са“, казва тя, сочейки ги.

В клипа, гледан към момента вече от на шейсет хиляди души в сайта, моделът с вълнение обяснява, че такова нещо ѝ се случва за първи път в живота, като дотогава е виждала идентични на тази постъпки единствено на големия екран, но никога не е предполагала, че някога ще ѝ бъде засвидетелствано подобно внимание, още повече от някого, когото не познава. Поради тази причина тя не крие, че не знае как да реагира, а освен това е в шок, чувствайки се така, сякаш се намира в приказка, превърнала се в реалност.

„Човекът, който ми ги изпрати, определено е голям романтик“, гласят думите ѝ в описанието на видеото.

Интересна подробност за подаръка на бившата участничка от предаването „VIP Brother“, разделила се неотдавна със съпруга си Даниел Петканов по негово желание, е, че една от розите е била отделена от останалите, като към нея е била прикрепена картичка със снимката на Народния театър „Иван Вазов“, само че без послание, име на подателя или дори дата. Този факт накара почитателите на Александра да предположат, че нейният таен ухажор вероятно е актьор. Самата тя обаче не напълно убедена в това.

„Надявам се да получа друг жокер, за да разбра от кого е този жест“, казва тя, разкривайки любопитството си.

Припомняме, че в средата на май тя публикува в своя Инстаграм акаунт серия от снимки с цветята, позирайки пред фотографския обектив в двора на къща, носеща изрязан бански от две части, показващ добре поддържаната ѝ фигура, върху който бе сложила разкопчана мъжка риза с навити нагоре ръкави, като е застанала до бял спортен автомобил с марката „Porsche“.

„Уж дойдох на почивка, а се озовах на снимките на „Момата“ – ново женско риалити. Очаквайте скоро!“, закачливо написа тогава една от най-успешните инфлуенсърки у нас към публикацията си.

Първоначално много от феновете ѝ не успяха да разберат, че думите ѝ всъщност са шега и побързаха да попитат дали наистина ще има подобно шоу и кога могат да очакват епизодите му, при което благоевградчанката обясни, че въпросният проект е измислен и постът ѝ е просто майтап. Въпреки това доскорошната участничка в „Ергенът“ – Благовеста Бонбонова, написа коментар, че ролята на „момата“ определено подхожда на Богданска.