Големи изненади в „Гласът на България“

На живите концерти в „Гласът на България“ може да се случи всичко заради силната емоция на треньорите и огромното желание на участниците да продължат напред в шоуто.

В снощния лайф станахме свидетели на нещо, което до момента не се беше случвало. Силно развълнуван от изпълнението на своя участник Иван Иванов, певецът Любо Киров му отправи предложение пред всички, на което няма как да откаже.

Иван Иванов се изправи в пряк дуел за оставането си във формата с Лидия Ганева от отбора на Дара. В крайна сметка Иван отпадна, но спечели супер възможност да пее в Лондон на сцена, на която е пяла и световноизвестната звезда Роби Уилямс.

Малко след това пък на сцената един срещу друг се изправиха Петя Панева от отбора на Галена и Даниел Стайков от отбора на Дара. Народната певица от Варна до такава степен успя да развълнува Галена, че тя получи сърцебиене, изправи се крака и заяви, че никой никога до този момент не я е карал да се чувства по този начин. „Ти си Гласът на България!“, заяви на няколко пъти поп фолк звездата.

Previous post Асен Блатечки горд татко, синът му с първи медал
Next post Бояна Шарлопова посрещна рождения си ден само по дантела