Голямата любов на Мариана Векилска с ново семейство в Германия

Първият мъж на Мариана Векилска е създал ново семейство в Германия, без тя да подозира изобщо. Бившият футболист и треньор Георги Донков сам разкри пред немска спортна медия, че след неотдавнашната раздяла с „Левски“, където беше помощник-треньор, се е преместил да живее в германския град Манхайм със семейството си, признавайки за новата си половинка.

Дъщеря му от краткия му и злополучен брак с журналистката обаче продължава да споделя един покрив с майка си Мариана, без да получава каквито и да било грижи от своя биологичен баща. Футболистът е татко на Габриела – първородното дете на тв водещата, но освен че е взела фамилията му, за своите 26 години никога не е съжителствала с баща си. По-важна роля в живота ѝ има вторият мъж на майка ѝ – радиоводещият Симеон Колев, който се грижеше за нея като за родна дъщеря, преди с Мариана да се разделят.

Векилска не обича да говори за първия си мъж, но е споделяла, че трудно е преживяла краха на любовната им история. Тя се запознала с известния спортист още в манекенските си години, когато била едно от най-атрактивните момичета в каталога на модна агенция „Визаж“. С Георги били гаджета 4 години, през които тя чакала с нетърпение предложението му за брак. Футболистът не закъснял и ѝ паднал на колене, но след сватбата семейният им живот се обърнал драматично на 180 градуса. Малко след тържеството Векилска и Донков започнали да работят за бебе и тв водещата забременяла. Само половин година след венчавката обаче Георги поискал от нея да се разделят, знаейки, че очакват дете.

Бременната Мариана останала без мъж и мечти за щастливо семейно бъдеще и се прибрала при родителите си. До раждането таяла надежди, че Георги ще размисли и ще се върне при нея, но той не се появил дори на изписването на дъщеря си. Едва след 2 години потърсил контакт с малкото момиченце, но впоследствие заминал да прави кариера в Германия и съвсем загърбил бащинския си дълг. После в продължение на 14 години той не бил виждал щерка си, почти до абитуриентския ѝ бал. Самата Габриела също не демонстрира близост със своя биологичен баща, но с втория мъж на майка си е запазила топла връзка, макар двамата да се разведоха. От Симеон Колев Векилска има син Момчил, който е вече тийнейджър. В момента тя живее с двете си деца в жилището си в София.

Previous post Хубава ли е? Анелия се показа без капка грим
Next post Криза са синоптички! Стефани Обадяру се сбогува с телевизията