Голямата работа! Теди Александрова стана съдружник в Пайнер

Чалга певицата Теди Александрова стана съдружник с шефа си Митко Пайнера. Блондинката, която през последните седмици нашумя с раздялата си с Емрах Стораро, се впуска в продуцентска дейност, като за целта инж. Митко Димитров ѝ дава част от изпълнителите си. Подобни бизнес отношения в империята „Пайнер“ досега не са се случвали и затова моментът е исторически за българския попфолк.

Александрова вече се представи като музикален продуцент и мениджър, а заедно с нея са изпълнителите Тина, Еви Аспарухов и Тони Джи. Очакванията са броят на певците да се увеличи в бъдеще.

„Всички изпълнители са неизменна част и от музикална компания „Пайнер“, но ролята на Теди Александрова ще бъде да съдейства за цялостното им представяне като артисти и изпълнители. Тя се е ангажирала да подбира песните в репертоара им, лично да създава част от парчетата за тях, както и да ги съветва за поведението им на сцена и пред камерите“, гласи информацията от позиционираната в Димитровград музикална компания.

„За мен е предизвикателство да надскоча себе си и да изградя кариерата на тези толкова пеещи изпълнители. Правя това, защото те са певци в пълния смисъл на думата и знам, че това ще ме накара да се раздам още повече за успеха им. Обещавам да имаме стил, да правим и много различни неща, с които да се откроим. Пожелайте ни успех и очаквайте много скоро една различна музика и звучене от нас“, гласи първият коментар на Теди в нейната роля на чалга шеф.

Александрова пишела песни и за бившото си гадже Емрах Стораро. По време на бурната им раздяла стана ясно, че той ѝ дължи няколко хиляди лева за парчетата, но малкият син на Тони Стораро бързо се издължи на експоловинката си, тъй като не искаше да има вземане-даване с нея, припомни Хотарена.