Голямата тайна: Близките на Ева Веселинова описаха що за човек е мъжът ѝ

Ева Веселинова очевидно няма никакво намерение да издава подробности за мъжа си, но не защото той е много по-възрастен от нея, както многократно се тиражира в публичното пространство, а защото е високопоставен полицай, пише Шоу Блиц.

Бившата репортерка в „На кафе“ не иска да показва любимия си заради естеството му на работа в икономическа полиция, освен това била и суеверна. Страхувала се да не урочасат любовта им, твърдят близки до двойката.

„Млад, атлетичен, красив, амбициозен, сериозен и добър“, така колегите му описват мъжът на Ева, който е с около 2-3 години по-млад от нея. Бил и много грижовен като баща на близнаците Борис и Стефания, които вече са на година и половина.

„Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и „тайнствен благодетел“. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука!“, написа преди време Ева в социалните мрежи.

Близки до нея твърдят, че думите ѝ са истина и половинката ѝ не е богаташ със собствен бизнес, а държавен служител, макар и високопоставен. Любимият на Веселинова се разписвал срещу заплата от 3500 лева, като тя скачала до 5-6 бона при разкрити престъпления и допълните бонуси. Двамата с русокосата водеща печелят приблизително еднакви пари на месец, защото тя се изявява като инфлуенсър и усилено рекламира в социалните мрежи, като промотира предимно детски стоки, както и продукти за красота на известни марки, пише „Уикенд“.

Усмихнатата блондинка е заедно с половинката си от 4 години, като наскоро двамата се пренесоха в новото си жилище, което закупиха малко след раждането на близнаците си. Според запознати, преди да се запознае с него, Ева в действителност е имала отношения с доста по-възрастен от нея грък, който даже имал внуци. Двамата обаче са се разделили, тъй като на Веселинова ѝ писнало да играе ролята на любовница. Точно тогава срещнала и полицая, с когото решила да създаде семейство

Previous post Вижте кой музикант плати хилядарка за уникалния подарък на Лили
Next post Ивайла Бакалова черпи за бебето, Диляна Попова и Роси Черногорова сред гостите