Голямата тайна на 2021-ва: Портмонето ви ще е пълно с пари, ако…

Фън шуй отдавна се е доказал като пътеводител към хармония, уют и благоденствие. В началото на годината отново ще се обърнем към него, за да разберем как да напълним портфейлите си с пари и да се радваме на охолство и висок стандарт на живот.

Според древното учение цветът на портмонето ще ви помогне да привлечете парите в живота си през 2021 г., но е важно да знаете, че трябва сами да сте купили портфейла.

Не трябва да подарявате портмоне или пък да приемате подобен подарък. И не на последно място – не взимайте нечий стар портфейл.

Няма никакво значение каква ще бъде формата на вашия малък „сейф за пари“. Вземете си нещо, което ви харесва. Виж, с цвета нещата стоят по съвсем различен начин!

Във Фън шуй има понятия като рождени звезди и дворци – нещо, на което няма да обръщаме внимание в тази статия. Само ще отбележим, че трябва да откриете годината си на раждане в таблицата по-долу, за да разберете коя е рождената ви звезда и какъв цвят портмоне ще е най-подходящ за вас през новата година.

Ще споделим с вас и какво да сложите в него, за да може парите да не ви изоставят през цялата 2021 година.

Хората с рождена звезда 1 и 9 през новата година трябва да изберат портмоне в зелен цвят. Веднага след покупката трябва да сложат в него три жълти монети (специални китайски монети или пък някакви дребни стотинки).

Хората с рождена звезда 2 да заложат на сребристия или златист цвят. Не забравяйте веднага да поставите в него 7 бели монети.

Хората с рождена звезда 3, 5 и 8 трябва бързо да се сдобият с портмоне в червен цвят. И да поставят в него 9 жълти монети. Те трябва да останат вътре до края на следващата годината.

Хората с рождена звезда 4 трябва да си вземат портмоне в син или черен цвят. А първото нещо, което трябва да направят след покупката, е да поставят голяма кръгла монета в него.

Хората с рождена звезда 6 и 7 е добре да си купят портфейл в шоколадов или портокалов цвят. За да не бъде никога празен, трябва да поставят в него 8 жълти монети.

Между другото, в китайската метафизика 2021 г. ще настъпи на 4 февруари и ще продължи до 4 февруари 2022 г., така че все още имате време да закупите подходящия вариант, в който да съхранявате парите си.

Previous post Официално: Семейство Петканови са в развод
Next post Карибският пират зад борда: Netflix махна филмите с Джони Деп