Горд дядо! Данчо Караджов сменя памперси

Памперси сменя фронтменът на рок група „Сигнал“ Данчо Караджов. За това разказа самият той. Гордият дядо участва активно в грижите за най-малкото си внуче, което скоро ще навърши две годинки. Легендарният певец и жена му Мариана, с която са заедно повече от 45 години, се радват на три внучета от децата си Лора и Даниел.

„Чувствам се прекрасно като дядо и съм много горд, че тези внуци са на бял свят. Безкрайно ги обичам и се грижа и за тях освен за всички в семейството“, споделя Караджов.

Матео е плод на любовта между Лора Караджова и диджея Марсел Рохас. Двамата се сгодиха на 3 декември 2019 г., когато певицата отпразнува 36-ия си рожден ден. Това е второ дете за дъщерята на Данчо Караджов. 39-годишната блондинка има една дъщеря – Алиса, която се роди преди седем години от връзката ѝ с бизнесмена от Варна Валентин Савов. Двамата обаче се разделиха, а новият приятел на Лора – Марсел, сега се грижи и за дъщеря ѝ, като я обича като своя собствена.

„Матео е най-малкият ми внук. Страхотен бандит е, невероятно живо дете. Внесе много хубава енергия в семейството. Всичко правя, което е необходимо за един дядо“, допълва щастливият Караджов. Въпреки еуфорията той не е съгласен с твърдението, че внуците се обичат повече от собствените деца.

„Може би любовта е по-специална, но в никакъв случай не мога да кажа, че обичам по-малко децата си“, категоричен е той.

Въпреки щастието и екзалтираното настроение покрай най-новите членове на семейство Караджови, те също усещат драстичните увеличения на цените в страната. Признават, че засега успяват да свържат двата края, но не знаят докога ще е така.

„И аз съм член на това общество и усещам бързото покачване на цените. Не знам докъде ще го докараме, нямам идея. Дай боже, да не стигаме до крайни лишения“, допълва рокаджията пред „България Днес“.