Горд дядо! Данчо Караджов сменя памперси

Памперси сменя фронтменът на рок група „Сигнал“ Данчо Караджов. За това разказа самият той. Гордият дядо участва активно в грижите за най-малкото си внуче, което скоро ще навърши две годинки. Легендарният певец и жена му Мариана, с която са заедно повече от 45 години, се радват на три внучета от децата си Лора и Даниел.

„Чувствам се прекрасно като дядо и съм много горд, че тези внуци са на бял свят. Безкрайно ги обичам и се грижа и за тях освен за всички в семейството“, споделя Караджов.

Матео е плод на любовта между Лора Караджова и диджея Марсел Рохас. Двамата се сгодиха на 3 декември 2019 г., когато певицата отпразнува 36-ия си рожден ден. Това е второ дете за дъщерята на Данчо Караджов. 39-годишната блондинка има една дъщеря – Алиса, която се роди преди седем години от връзката ѝ с бизнесмена от Варна Валентин Савов. Двамата обаче се разделиха, а новият приятел на Лора – Марсел, сега се грижи и за дъщеря ѝ, като я обича като своя собствена.

„Матео е най-малкият ми внук. Страхотен бандит е, невероятно живо дете. Внесе много хубава енергия в семейството. Всичко правя, което е необходимо за един дядо“, допълва щастливият Караджов. Въпреки еуфорията той не е съгласен с твърдението, че внуците се обичат повече от собствените деца.

„Може би любовта е по-специална, но в никакъв случай не мога да кажа, че обичам по-малко децата си“, категоричен е той.

Въпреки щастието и екзалтираното настроение покрай най-новите членове на семейство Караджови, те също усещат драстичните увеличения на цените в страната. Признават, че засега успяват да свържат двата края, но не знаят докога ще е така.

„И аз съм член на това общество и усещам бързото покачване на цените. Не знам докъде ще го докараме, нямам идея. Дай боже, да не стигаме до крайни лишения“, допълва рокаджията пред „България Днес“.

Previous post Новинарката Лиляна Боянова разцъфна в компанията на млад мъж
Next post Гергана от „Ергенът“ без секс от 6 месеца