Горчиво! Ето на коя дама се врече на Влади от „Бригада нов дом“

Строителят от „Бригада Нов дом“ Влади Караджов се ожени за продуцентката на предаването Цветелина, с която живее от години. Церемонията била държана в пълна секретност от булката, сподели самата тя във Фейсбук страницата и показа първи снимки от церемонията, пише HotNews.bg.

„Изненада! Мислите си, че знаете какво е изненада? Ми не. Не знаете. Аз поне не знаех. За тези, на които не им се чете – омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах булка, казах „ДА“ и се целунахме. Но не и неочаквано. Това е накратко. Дългата история…. Ами… … Нали е пандемия… Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято…

После нямаше къде.. После имаше 100 други неща… Влади предложи преди време… Да подпишем в общината и после, когато можем, да има сватба. След консултация с астролог – му предложих 18 март, защото била най-най-най подходяща, а той подскочи като ужилен. Врачки били. Отряза ме зловещо, аз пък се фръцнах. Скандалче – две – и темата приключи. До онзи ден. Отидох на снимки.. Работен ден като всички други… И изведнъж влизат феите…. И казаха каквото имат да казват….

Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие лудо сърцето.. А да не мърдаш. Не го асимилираш. Имам малко RAM. Очевидно!.. ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане реалност… А аз не знаех къде се намирам! Не можех да повярвам какво е направил за мен… Само и само да ме изненада! Все бях чувала за изненади – но за сватба – изненада – не бях. Много важни хора са участвали в заговора, повече от месец! А той играел театър…

Севда и Никола застанаха до нас. Пред г-жа Фандъкова казахме „ДА“. За мен беше чест! Космическа благодарност към всички замесени! То.. Каквото и да кажа.. Няма да е достатъчно силно, за да се доближи като усещане до релнотото преживяване. Това, което ми се случи беше отвяващо – зашеметяващо – ултраумопомрачаващо. И го обичам. Много.