Готината асистентка на Рачков се оказа обвързана

Красивата асистентка на Димитър Рачков, от която се шушукаше, че Анита ревнува бясно, се оказа сериозно обвързана. Мъжът до Полина Петкова се казва Ангел Цонев и е от Велико Търново, където двамата се запознават.

Мадамата, която цяла България хлътна, след като се появи до Рачков, е от град Килифарево в близост до Търново. Половинката на Поли през лятото работи в едно от най-вървежните заведения в Слънчев бряг като барман. Двойката обича природата и пътуванията и вечна посети няколко интересни дестинации.

Новоизлюпената тв звезда е добре известна от малкия екран. Има роли в хитови поредици „Откраднат живот“, „All inclusive“ и крими сериала „Братя“. Полина е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ с класическо пеене, участвала е в Гласът на България, в момента е солист на музикалния театър в Търново, където участва в комедията „Госпожа министершата“ и мюзикъла „Криворазбраната цивилизация“.

Петрова признава, че обича адреналина и шофира кросов мотор без притеснение. Била е многократен републикански шампион по спортното катерене, име над 15 медала в дисциплината, пише „България Днес“.

 

Previous post Сватбени камбанки: Емо Чолаков се ожени за Ивета
Next post Зуека избягал в Барселона заради съдебни проблеми