Графа и Михаела Филева опасно близки

Графа и Михаела Филева отново се събират, за радост на всичките им фенове, след дълга пауза от шест години. Поп звездите ще изненадат феновете си с новия си летен проект – песента „Адженда“, чиято премиера е след броени дни.

За изненадващата колаборация се разбра от постер на музиканта, който той сподели в профила си в социалната мрежа. И, разбира се, той предизвика много коментари сред феновете му и най-вече любопитство към новото парче.

Любопитна подробност е, че лентата е заснета на каравана, най-вероятно по родното Черноморие, в която Графа и Михаела са в опасна близост. За песента Ампов отбелязва, че е „свежарска“, а Михаела, че това е „възможно най-свежото лятно парче“.

Очаква се премиерата на сингъла да бъде на 13 юли в 11:00 часа, в онлайн канала на лейбъла „Монте Мюзик“. А вероятно и в профилите на двамата изпълнители в социалните мрежи.

В разгара на лятото Графа и Михаела Филева правят и концерти из страната. Влади Ампов стартира лятното си турне в края на миналия месец, а Филева пък през седмицата пя във Варна, където представи последния си албум „Ин и ян“ заедно с Максим Ешкенази

Previous post Удари ги в земята: Галена вече има 10 милиона!
Next post 3 знака, че жената симулира оргазъм