Графа обиколи Бургас със скутер преди старта на турнето

С електрически скутер – така Влади Ампов-Графа се придвижи до Летния театър в Бургас във вторник вечерта, за да даде официален старт на лятното си турне. Изпълнителят на „Химера“ пристигна в морския град по-рано през деня, като не пропусна да направи феновете си онлайн съпричастни дори към пътуването.

Специално за музикалната обиколка, Графа и колегите му пътуваха във ван, облепен с визията на турнето. Още преди да пристигнат в Бургас пък на репетиции на терен се бяха отдали децата от Junior Band. Именно те имаха за задача да подгреят публиката за излизането на главния герой на вечерта на сцената.

След Бургас, наред са Велико Търново (27 юни), Варна (28 юни), Стара Загора (14 юли), Сливен (15 юли), Плевен (19 юли), Русе (20 юли) и София (22 юли).

Междувременно днес ще бъде обявен и победителят от онлайн игра в Инстаграм, която цели да намери „актьори“ за следващото видео на Графа. Феновете на певеца бяха предизвикани да заснемат летните си приключения на снимка или клип, а авторите на най-свежите кадри ще се поздравят с успех.

Previous post Звезди от „Откраднат живот“ се събраха за нов филм
Next post Преслава пуска дует с младата надежда Лидия