Грахич се изхрачи срещу Слави заради негов пост за Иран

Расист, нечовек и други обиди избълва побеснялата Цветелина Грахич в публичното пространство срещу Слави Трифонов.

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро гнева си към него. Въпреки статуса си на виден партиен лидер, Грахич не се поколеба да отговори на скорошния онлайн пост на Дългия, пише Хотарена.

Слави обвини Иран като отговорен за атаката срещу Израел и заяви, че е невъзможно да се борим или да разберем радикалния ислям. Според него Иран надхвърля всички човешки ценности и разбирания, представлявайки чудовищна сила, срещу която светът трябва да се изправи с всички необходими средства.

За отбелязване обаче е, че самата Грахич изповядва исляма, което направи думите на Дългия особено обидни за нея. Тя остави коментар към публикацията на бившия си шеф, поставяйки под въпрос неговата самоличност, вярвания и разбиране за войната.

Грахич го посъветва да продължи да пее глупавите си песни и дори изрази облекчение, че вече не я свързват с такъв презрян човек.

Подразбирайки липсата на човечност и показвайки расистки тенденции, тя неусетно предполага, че Дългия притежава тези нежелани черти. В крайна сметка тя стигна дотам, че обвини Слави, че не е лично автор на публикациите си, намеквайки, че той разчита на сценаристи поради липсата на умения в писането.