Грешките на жените в леглото, за които мъжете винаги мълчат

Може да ви изненада, но голият мъж е напълно лишен от чувство за хумор. Затова всяка една неуместна шега или подигравка може да бъде краят не само на романтичната нощ, но и на връзката въобще. Особено, ако не успеете да устоите и да не се засмеете на тялото, движенията, темпото, желанията и интимните умения на партньора, пише Хепи Уоман бг.

Уличаващи смучки и ухапвания

Страстта си е страст, но малко мъже мечтаят всички да знаят детайли от романтичната им нощ. Смучки, издраскани гръбчета, следи от ухапвания по тялото на мъжа – тези неща не са желателни. Някой няма нищо против, но друг ще го приеме като опит да бъде „присвоен“ и да му се лепне етикет на кого принадлежи. В леглото също има норми и подобни „прояви на любов“ не са включени в тях.

Мис „Далеч от идеала“

Мъжете, особено в спалнята, се дразнят от загрижеността на жените за собствената им фигура. Ако постоянно заемате поза, в която да се стремите да прикривате несъвършенствата си, мъжът ще изпита истинска досада. Любовница, която игнорира процеса, защото мисли за това как изглеждат гърдите ѝ в тази поза, е нещо, по което едва ли някой си пада. Успокойте се, ако мъжът е с вас, той ви иска, а щом ви иска, тогава не му пука, че коремът ви изпъква малко. Или много. Разликата е никаква. Само в очите на жените не е.

„Снежната кралица“

Недостъпността разпалва страстта само в началото на връзката, а когато става въпрос за практика, важно е мъжът да види целия ви опит, иначе защо сте заедно? Не се притеснявайте да покажете страстта си – това възбужда.

Дива страст, но … твърде много

Това, което изглежда страхотно на екрана, може да е смешно в реалния живот. Не преувеличавайте актьорските си умения: престорената страст е по-лоша от естественото безразличие.

Бъбренето нон стоп

Когато мъжът обича една жена, той се концентрира само върху любовта си, разговорите го разсейват и пречат. Това не е каприз, а проста физиология: лимбичната система е отговорна за възбудата, а предната част на мозъка е отговорна за речевите центрове. Леките стонове – вълнуват, въпросите – нервират. Мълчанието в този случай е истинско злато.

Стоенето като … дърво

Много жени са сигурни, че инициативата трябва да идва изключително от мъжа. Но всеки господин тайничко се надява на ентусиазма на любовницата си. Женското желание е мощно оръжие, което не бива да се пренебрегва.

Сравненията са табу

Защо жените смятат, че мъжът иска да чуе, че се целува по-добре от бившия им, че е много по-романтичен от по-бившия и много по-опитен от по-по-бившия? Разбира се, той разбира, че не сте расли в манастир, но няма абсолютно никаква нужда да му натяквате за всички, с които сте били преди това. И най-вече да го сравнявате с бивши любовници.

Previous post Зодиите, които не понасят излишните драми във връзката
Next post Изписаха бебето на Джулиана Гани под звуците на арфа и с гурме кетъринг