Григор Димитров и любимата му Лолита отново са заедно

След близо два месеца далеч един от друг Григор Димитров и любимата му Лолита отново са заедно. Руската красавица пристигна при Гришо в Монте Карло и ще го подкрепя от ложата му за първи път след Australian Open. Тя не беше с него за турнирите в Мексико и Америка, тъй като още в първите дни на февруари замина за Москва.

Преди да се събере с Григор, Лолита мина за 24 часа през Армения. Времето ѝ стигна само да разгледа някои от забележителностите и да изкачи известното каскадно стълбище в Ереван. Лола се отказа от асансьорите и мина сама през 572-те стъпала. „Направих го“, похвали се рускинята и показа гледката отвисоко.

Именно от арменската столица тя летя до летище „Шарл дьо Гол“ в Париж, където хапна скариди със свежа салата и чаша бяло вино. От дома в Монте Карло пък занесе суджук.

Нейният любим Григор Димитров вече се готви усилено за Мастърса в Монте Карло, който ще се проведе от 9 до 17 април. Жребият е в петък, когато той ще разбере първия си съперник. Гришо повече от седмица тренира близо до дома си, а вчера показа новите си маратонки и даде да се разбере, че е напълно екипиран са сезона на клей. В Монте Карло миналия сезон той мина два кръга, за да отпадне в третия от Рафаел Надал.

Previous post Секси голфърка се пусна само по рози в социалните мрежи
Next post Бременната Диона влезе по спешност в болница