Гринго, бившият на Софи Маринова, се оказа в затвор в Германия

Затворът явно е любимото място на бившия мъж на Софи Маринова – Гринго, който чести лежи на топло. Сред проблемите с правосъдието у нас, както и няколкото месеца, прекарани зад решетките, Тодор Давидов се е забъркал в незаконни неща в Германия.

Източници на „Уикенд“ твърдят, че айтозлията лежи от няколко месеца в пандиза в Берлин и именно там е прекарал тази Коледа и Нова година. Всъщност арестът му е причината и за поредната му раздяла със Софи Маринова.

Първите проблеми на Гринго със съда бяха преди 4 години, когато Давидов рекетираше айтоски бизнесмен, искайки му 50 бона и заплашвайки, че ако не получи парите, ще се саморазправя с него и семейството му. Тогава Тодор се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата. Той излежа присъдата от почти 10 месеца лишаване от свобода, като излезе 17 дни предсрочно заради добро поведение.

Тази пролет бабаитът на Софи Маринова отново се забърка в неприятности. Ромският крими герой нападна и преби полицай, като се очакваше Гринго да влезе на топло, но Софка отново го спаси с добър адвокат и срещу солидна сума.

Припомняме, че по време на участие на ромската певица Гринго скочил на бой на полицай в дискотеката, защото се държал грубо с гаджето му. Давидов ритал жестоко служителя на реда, който дори си глътнал езика и се спасил единствено благодарение на пристигналия светкавично медицински екип.

Previous post Виктор разтърси с признания: От „Ергенът“ не получих нито лев!
Next post Щастливци – тези 4 зодии умеят да сбъдват мечтите си