Гущерова се премести в нова къща със семейството си

След инцидента с бореца Кирил Терзиев – Светлана Гущерова заедно със семейството си се преместили в нов дом. Това стана ясно от въпросник в социалните мрежи на милионерската съпруга. Шестчленното семейство са си взели къща с голям двор, която не е ясно дали е под наем или си е тяхна.

Преди дни бронзовият медалист по борба от олимпиадата в Пекин през 2008 г. Кирил Терзиев нападна плеймейтката в колата, докато двете ѝ деца седели на задната седалка. След това стана ясно, че напрежението между тях било заради пари, Гущеров дължал на Терзиев 300 хил. лв.

По-късно Гущерова отрече подобни твърдения, а на бореца е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда и закана за убийство.

След този случай Светлана Гущерова сподели, че по-голямата ѝ дъщеря – Анелия, още изпитва страх от инцидента с бореца. Първородната щерка на плеймейтката вече е в зряла възраст и разбира всичко от злощастната случка с Терзиев. „Най ме тревожи стресът, който това оказва върху децата ми, най-вече върху Ани, която все още изпитва страх да се прибера“, споделя Гущерова, пише „Телеграф“.