Гущеров глези плеймейтката Светлана във Виена

Християн Гущеров и съпругата му Светлана са във Виена, където съчетават полезното с приятното. Освен че се наслаждава на коледното настроение в австрийската столица, милионерската съпруга не е забравила и работата. Тя е помъкнала със себе си цял екип – фотограф, гримьор и фризьор, за да снима фотосесия в известен хотел. Кадрите ще бъдат използвани с рекламна цел – силиконката ще промотира празничната си колекция пижами, пише Хотарена.

Гущерова и мъжът обичат да посещават Виена. В края на миналата година те празнуваха там рождения ден на Светлана. Известно е, че двойката предпочита по-близки европейски дестинации за почивките си, защото Християн има страх от летене. Той мрази презокеанските самолетни полети и поради тази причина няма никакво намерение да стъпи на екзотични дестинации като Малдивите. Знае се и, че австрийската столица баща му Добромир Гущеров има къща.

Междувременно блондинката се похвали, че бизнесът ѝ с пижами се развива отлично. В онлайн магазина ѝ нощниците и комплектите за спане се продават за около 150-200 лв. Светлана усилено се е заела със задачата да промотира бранда си и неслучайно в последно време обикаля телевизионните предавания.

Хубавицата, която някога красеше кориците на еротичните списания, днес е майка на три деца и иска да забрави за миналото. Тя представя себе си като примерен родител, домакиня и съпруга. Гущерова е и много суеверна. Пред свои близки се оплакала, че хората ѝ завиждали за красотата, а на мъжа ѝ – за финансовите възможности. Поради тази причина се притеснявала от уроки и лоши очи.

Светлана е категорична, че никога няма да покаже наследниците си в публичното пространство. За разлика от други популярни личности, които дори изкарват пари на гърба на децата си с всевъзможно промоционални постове, тя стриктно пази дъщеря си и двамата си синове от любопитните погледи. „Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа децата си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да ги покажа, когато пораснат!”, заяви преди време Светлана.

Извън ангажиментите си на домакиня и майка, блондинката се занимава основно с разкрасителни процедури. Тя е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Милионерската съпруга е вманиачена на тема външен вид и е преминала през няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри и ботокс. След първото раждане Светлана изду и бюста си със силиконови импланти. По думите ѝ го направила, защото мъжът ѝ предпочитал по-големите гръдни обиколки.

Прави впечатление, че блондинката все още е слаба като вейка, въпреки че три пъти е била бременна. Тя от години спазва режим и ако мине 45 кила, изпада в ужас. За сметка на това, съпругът ѝ пак е наддал – или поне това се вижда на снимките, които публикуваха от Виена. По едно време Християн беше смъкнал малко от излишните килограми, ала сега отново е върнал сваленото тегло.

Гущерова се похвалила пред приятелки, че по време на посещението си в австрийската столица е пръснала 20 бона за дизайнерски дрехи и аксесоари. Блондинката има широки пръсти и редовно смуче от банковата сметка на благоверния си, който пък е доста щедър към нея.

 

Previous post Саня си мери сексапила с Мис Силикон, тя: Прилича на лелка…
Next post Лили Иванова към публиката: Останах в България и не съжалявам