Далеч от суетата! Защо Ева Веселинова не се поддържа?

Откакто роди близнаците Борис и Стефания преди година, Ева Веселинова тотално е занемарила външния си вид. Бившата репортерка и панелистка на Гала ходи с олющени нокти, небоядисана побеляла коса, а килограмите ѝ са доста над обичайните за нея. Това прави впечатление и на феновете ѝ, които си позволиха да ѝ отправят забележка в социалната мрежа.

„Нямаше да е лошо да си оправите педикюра, защото е ужасен!“, пишат последователи на Ева в Instagram.

Ето какво отвърна младата майка в своя защита: „Да, прави сте! Нямам перфектният педикюр и маникюр, нито перфектното ежедневие като жена. Почти никога не остава време за мен. В момента децата са ми на първо място! Не мога да оставя ценните си съкровища на друга жена и се боря самичка. Едва намирам време да поработвам малко, за да подкрепям семейния бюджет. Не ми е лесно, но съм щастлива! Получавам най-голямата награда – любовта на тези малки и невинни създания, за които съм целия свят. Тези малки слънчица, които не се интересуват от маникюра ми, а искат да бъдат гушкани и обичани. Просто е! Майчинството не е песен, но е щастие, и то голямо“.

Веднага след раждането Веселинова си даде почивка от работата, но сега се опитва да се изявява като инфлуенсър. Тя отдавна не е на екран, ала е намирала ново поле за изява – занимава се с реклами в социалните мрежи, като промотира предимно детски стоки.

Заради ангажиментите си на майка, тя е изоставила суетата на заден план и е превърнала близнаците в център на своята вселена, отбелязва „Уикенд“. Някога Ева минаваше за секси гадже и в миналото даже се е снимала гола за мъжко списание, но с този имидж вече е свършено. Бившата журналистка не може да свали излишните кила, но пък явно не ѝ пука, защото не пази диети, нито тренира.