Дани й падна в очите: Симона Загорова изригна срещу бившия си

„От очите не винаги падат сълзи! Понякога падат хора… ниско… много ниско!“ Този статус сподели Симона Загорова и отвори широко вратата за спекулации. Щерката на Глория не спомена имена, но основният заподозрян е бившият и баща на малкото им бебе – Даниел Милушев.

Макар в публичното пространство Симона да твърди, че двамата са в добри отношения и заедно се грижат за 1-годишната си щерка, истината е коренно различна.

Близки до Загорова източници споделиха пред Show.bg, че тя тотално е зачеркнала бащата на детето си. Освен че не й помагал финансово, Даниел почти не се интересувал от малката Галина, а свекървата все по-рядко се включвала в грижите за момиченцето.

Чашата преляла около подготовката за първия рожден ден на Галина, който е след около 2 седмици – на 25 февруари. Даниел отказал да се включи с финансова помощ за партито под претекст, че сега Симона прибира луди пари от телевизията, докато той бил без работа.

Припомняме, че щерката на Глория отскоро има собствена рубрика в бТВ – „В кухнята на Симона“, която се излъчва всяка неделя. Според бившия й младата майка изкарвала достатъчно пари и издребнявала, като му търси издръжка.

Заради обтегнатите отношения, се очаква бащата на Галина да не присъства на първия й рожден ден.

 

Previous post Цеци Красимирова ще прави приют за котки
Next post Между живота и смъртта: Николета Маданска разтресе мрежата с признание