Дани Милев се приготвя за тежка съдебна битка срещу импресарио

Музикантът Дани Милев влиза в съда да се бори срещу скандален импресарио, от когото пропищяха половината естрадни легенди. Милев е пуснал сигнал в прокуратурата и се готви за тежка битка.

Жалбата е за това, че продуциращият концерти и албуми Владислав Славов е издал в диск песен на легендарния музикант от Костинброд.

„Включил е новия вариант на „Оставаме” от „Оркестър без име” в компилацията си „Вечните песни на България”, а правата за звукозаписа са мои. Подадох оплакване, а след това бях информиран от органите, че лицето ходило да дава показания и приложило документи, че, видите ли, ставало въпрос за проект на Марги Хранова със същото име. Наложи се втори път да обяснявам, че без мое разрешение е издадена песен, на която аз лично съм продуцент”, сподели пред „Уикенд” маестрото.

И допълни, че по казуса потърсил съдействие и от „Музикаутор” и „Профон”, но те не разполагали с адвокати, които да помогнат.

Владислав Славов си приписва правата на много чужди песни. Припомняме, че Силвия Кацарова имаше забрана да пее едни от най-големите си хитове, след като въпросният импресарио измами автора на песните и си присвои правата. Наскоро певицата се похвали, че е спечелила делото. Проблеми с въпросното лице имат още Тони Димитрова, Кичка Бодурова и т.н.

Previous post Животът е кратък! 5 секс предизвикателства за 2023 г.
Next post „Мисис Вселена“ в НДК: Идват 100 красавици от цял свят