Дани Петканов не е кръцнал само носа си…

Даниел Петканов не се задоволил само с нов нос, а е пипнал и брадичката си. Репортерът е коригирал и хармонизирал долната част на лицето си, пише „Уикенд”.

Мъжът на Александра Богданска става все по-суетен и е решил да се тунингова стабилно. Заедно с операцията на носа Дани е пооправил и брадичката си.

„Реших, че така и така лягам под ножа. Или ще го направя сега, или никога” – аргументира се Петканов.

Пластиката на брадичката с имплант е хирургическа интервенция, при която се хармонизира долната част на лицето в областта на брадичката, като се нормализира формата и големината. Това се постига чрез използване на биосъвместим имплант и последващото му фиксиране с титаниеви винтове. Шевовете на Даниел са в устната кухина и той вече се чувствал добре.

Много от феновете обаче го вземат на подбив, че става за смях заради пари. Припомняме, че Петканов има присадена коса и зъби, които също смята да ремонтира на аванта. Жена му Александра пък е със силикон и доста разкрасителни процедури – филър в устните, скули, оформена брадичка. Повечето неща са направени безплатно в столична клиника, чието рекламно лице е моделът.

Previous post Антония Петрова развя огромни задни прелести в Дубай
Next post Зуека качи първите си снимки от Испания, заедно е с друг известен българин