Дани Петканов хвана планината, юрна се чак до Киргизстан

След развода с Александра Богданска Лудият репортер определено се е взел в ръце и е започнал да живее по начина, който винаги е искал. След изповедите и на двамата за причината за раздялата Даниел Петканов сподели, че се е чувствал потиснат от моделката по някакъв начин и не е имал мотивацията да прави онова, което истински иска, тъй като тя е била твърде деен и зает човек.

След раздялата с Богданска Дани се превърна в една истинска фитнес машина, придоби дълго чаканите мускули. По всичко личи, че той иска още по-упорито да продължава с промяната и е много горд от постигнатите до този момент резултати. Явно вече в тази насока се въртят неговите интереси и социалните мрежи остават все по-назад.

На фона на всички други родни звезди, които са в Лондон, на Малдивите и Бахамите, Петканов хвана към Киргизстан – и още по-конкретно в мощната планинска система Тяншан. В сторита Даниел сподели видеа и снимки от цялото изживяване. 3560 м надморска височина, преспи сняг, студ, 6 часа и половина със самолет, 10 часа с джип – всичко това му е коствало да стигне до базов лагер 1, а до базов лагер 2 се е движил 6 часа и половина на коне през пресечената планинска верига.