Дара Екимова: Не се смятам за известна, а за разпознаваема

Талантлива, упорита и емоционална певицата Дара Екимова знае, че тепърва ще взема своите житейски уроци и гледа нагоре към мечтите си, които са много, много високо. Дара е от звездно семейство – баща и е покойният Дими от „Сленг“, а майка и известната PR – Ива Екимова.

„Това, че съм от звездно семейство и помага, и тежи. Не бих казала, че пречи, но тежи, защото хората имат вече изградени очаквания. Много е трудно израствайки в тази среда да оправдая очакванията, но пък съм щастлива с моите родители. Прекрасни и истински хора“, каза в предаването „Звездопад в Благоевград“ талантливата Дара.

Според нея професионалният и път по някакъв начин е бил предопределен. Освен интерес към музиката обаче Дара Екимова мечтае да се занимава и с психология:

„Никой не ме е карал да правя нещо на сила от родителите ми. Сега ми предстои да кандидатствам в университет и ще кандидатствам с психология. Надявам се да ме приемат. Това е нещо, което изключително много ми харесва и най-вероятно ако не се занимавах с музика щях да го практикувам.“

Известността спохожда Дара Екимова в ранна възраст. Внимание от медии, от фенове – не са чужди на младата изпълнителка. Тя обаче е здраво стъпила на земята и не смята себе си за известна.

„Когато стана сутрин и се погледна в огледалото въобще не се възприемам като известна, а по-скоро се смятам за разпознаваема.“

2020 година бе доста успешна в професионален план за младото момиче. В началото на годината тя грабна наргада за дебют. Удостоена бе и с наградата „ Жена на годината“ в категория „Музика“ на известно списание. А през месец март Дара Екимова представи песента – „За теб“, посветена на баща си – Дими от „Сленг“ :

„Песента я реализирах март месец. Думите ми идваха свише. Написах я за 10-15 минути. Това беше една магия. Смятам, че тати ми помогна да се случи. Вложих цялото си сърце в тази песен. Трудно ми е да я изпълнявам и честно да си призная не съм я изпълнявала много пъти.“, сподели Дара Екимова.

Previous post Срив в „Hell’s Kitchen“: Шеф Виктор Ангелов фалира!
Next post Алекс Раева готова и за втора рожба