Дарин Ангелов проговори за връзката си с плувкиня

Дарин Ангелова публично отрече писанията, че е забил ново гадже, след като се раздели със съпругата си. В ефира на „Преди обед“ актьорът обясни, че младата плувкиня е във връзка с режисьора на предаването Иво, а не с него, написа Хотнюс. Явно Ангелов се надява да се събере отново със своята съпруга Антония, щом за първи път ползва ефира, за да обяснява доста сложното си семейно положение. Въпреки изневярата ѝ той тайно се надявал да дойде ден, в който тя да пожелае да се върне при него. Според слуховете, бил готов да ѝ прости и да я прибере обратно, без да поставя никакви условия пред нея. Дали обаче тя ще се върне, засега не е ясно.

Двойката се ожени в края на 2015 г. Преди връзката си с актьора Антония бе известна като любовница на Тачо – мъжът на Жени Калканджиева. Тя се настани в леглото му след скандалната манекенка Зорница Линдарева. Когато обаче Тачо бе пред развод с Жени, Антония се запозна с Дарин. Говори се, че той се е влюбил в нея от пръв поглед. Следва романтично предложение за брак, пищна сватба и детенце. Повече от 6 години след сватбата обаче приказката е към своя край.

Миналата седмица Ангелов бе набеден за любовник на спортистка, бивша състезателка по плуване, която обаче вече била прекратила спортната си кариера. Въпреки това продължавала да тренира усилено в басейна и във фитнеса, за да поддържа добра физическа форма. Оказва се обаче, че тя е тръпка на човек от екип на предаването, който работи зад кадър.

Previous post Виктор от „Ергенът“ подари червена роза на жена извън шоуто
Next post Албена Михова се похвали, че е отслабнала