Даяна от „Фермата“ била страшна нимфоманка

Даяна Ханджиева стана по-популярна с участието си във „Фермата“, отколкото с ролята си в сериала „Скъпи наследници“.

Тя напусна риалити предаването седмица преди финала, но твърди, че е доволна от представянето си. Хубавицата успя да оплете в мрежите си двама от най-силните участници – фокусника Йордан и пилота Петър. Тя запали бурни емоции и горещи страсти у представителите на силния пол, спечелвайки си славата на фатална жена.

След като дълго време се гушкаше със сгодения илюзионист Йордан, актрисата внезапно отблъсна любовта му и се прехвърли на чаровника Петър. Данчо пък страда и се тръшка, а накрая за отмъщение изпрати изгората си в битка за оцеляване и така косвено я изгони от шоуто.

Много зрители останаха възмутени от фриволното поведение на красавицата. Даяна твърди, че и в дамата мъже открила положителни качества, но с фокусника си паснали най-вече като характери. Пилотът пък й харесал повече на външен вид, ала по думите й егото му било прекалено голямо и нямали други допирни точки.

Запознати издават, че това не е първият път, в който звездата от „Фермата“ върти няколко мъже на пръста си. Оказва се, че това доста често й се случва и в истинския живот.

Преди да изгрее в сериала „Скъпи наследници“, красавицата заработвала като танцьорка в нощен клуб в САЩ. Тя заминала за Америка на студентска бригада и основната й работа била да разнася пици, но междувременно си намерила и второ доходоносно занимание – да се кълчи полугола в бар. Ханджиева обаче е категорична, че не е била стриптийзьорка. „Все още съществува едно закостеняло мислене, че танцьорка задължително означава да се въртиш гола на пилон, а това не е така!“, кълне се Даяна.

Докато била в САЩ, актрисата въртяла 4 гаджета наведнъж, издават хора от обкръжението й. Тя била толкова хитра, че никой от господата не подозирал за съществуването на другите. Единият бил афроамериканец, а другите трима – българин, сърбин и македонец.

Бивш любовник на Ханджиева споделя пред „Уикенд“, че тя е изключително палава и рядко се задържа дълго с един.

„Категорично мога да кажа, че Даяна е нимфоманка! Сменя мъжете като носни кърпи! Представянето й във „Фермата“ изобщо не ме изненадва, тя си е така въртиопашка и в живота!“, категоричен е бившият партньор на звездата, който пожела да го представим просто като Стоян – „тя надали ще се сети кой съм, защото е била с десетки мъже“.

Докато сериалът „Скъпи наследници“ вървеше в ефира на Би Ти Ви, името на звездата се свързваше с това на Ники Илиев. Те, разбира се, и до днес отричат слуховете за интимни отношения, но свидетели се кълнат, че по това време са виждали красавицата да се държи ръка за ръка с режисьора.

„Уж били само колеги, а си позволяват такива интимни жестове!“, недоумяват очевидци. Дори и да е имало нещо повече обаче, то е останало в миналото, пише burgas24.

Най-драматична е любовта на Даяна с баскетболиста Кристиян Ставрев, който даже й изпрати писмо във „Фермата“. Зрителите така и не разбраха какво пише в него, защото тя не пожела да го прочете и го хвърли в горящата камина. По думите на Ханджиева високият младеж й изневерявал и я карал да се чувства несигурна, но според запознати изневери имало и от двете страни. Допреди няколко месеца актрисата често отскачала до САЩ, където Кристиян играе в колежански отбор. Голямото разстояние и страничните забежки обаче довели до безвъзвратен край на отношенията им.

27-годишната Даяна няколко пъти сподели с другите участници във „Фермата“, че е очаквала на тази възраст вече да е омъжена. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата все още прелита от цвят на цвят и не може да улегне.

Интересна подробност е, че Ханджиева не е завършила НАТФИЗ, макар че се изявява като актриса. Тя е следвала „Реклама“ в Нов български университет. Известно време работила по специалността си, но не й харесало, защото се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа, а и не била доволна от заплащането. Казва, че актьорската професия винаги я е привличала, ала не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от страх, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в „Скъпи наследници“, която я направи известна, я избрали без да има диплома за актриса, без да е известен фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в индустрията. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва.

„Смятах, че не съм се справила на кастинга и затова заминах за САЩ. Когато ми звъннаха да проверят дали бих се върнала в България, обещаха, че ако нещо се провали, ще ми купят обратен билет, така че рискувах. Непрофесионална актриса в главна роля! От телевизията не са били много съгласни, защото съм непозната. Знаех, че голяма част от актьорите ме подценяват точно защото не съм завършила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат ролите. Разбирам ги, но случаят не бе такъв!“, разказва брюнетката с чаровна усмивка.

Що се отнася до предпочитанията й към мъжете, актрисата казва, че ги харесва по-високи.

„Предпочитам предимно синеоки и зеленооки мъже. И да са по-високи от мен! В крайна сметка обаче не мисля, че има някакви задължителни характеристики. Важно е просто да ми харесва като характер – да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди“, твърди звездата от „Фермата“.

Previous post Пътят на една Хепи Ванче
Next post Няколко съвета, за да пропуснете преяждането на Коледа 2020