Даяна призна отмъкнала ли е Данчо от лапите на годеницата му

Един мъж не може да бъде отмъкнат от никоя жена против волята му. Това все пак е мислещо същество и нека не го вадим от цялата ситуация. Така актрисата Даяна Ханджиева отговори на упреците, че при участието си в предаването „Фермата“ по bTV се е опитала да отмъкне Йордан от лапите на годеницата му.

По думите на атрактивната брюнетка никоя жена не може да вземе даден мъж от приятелката или съпругата му, ако той не иска да бъде взет.

„Когато дадена връзка е изхабена и двама души си имат техните проблеми, дали ще съм аз или някое друго момиче, оцеляването им като двойка е въпрос на време и късмет“, отсече Даяна в интервю за show.blitz.bg.

На всички, които я наричат „шавлива“ и „леко момиче“, Даяна отговори: „Единственото леко при мен е лекотата, с която общувам с мъжете. Ако това бърка в очите на хората – дори не се извинявам!

Тя обясни, че не е имала никакви интимни намерения към никой от мъжете във формата. „Всеки вижда това, което иска да види. Не съм отговорна за това, което зрителите си въобразяват. Определено с Йордан бих запазила приятелските си отношения извън формата. С Петър не успяхме да постигнем такива. Там бяха съвсем други моментни трепети, които свършиха със затварянето на портата на „Фермата“, увери Даяна.