Даяна Ханджиева поиска прошка от Данчо във „Фермата“

След като месеци наред флиртува с фокусника Данчо в риалитито „Фермата“, а после се метна в прегръдките на пилота Петър, актрисата Даяна Ханджиева горчиво се разкая за поведението си. Звездата от „Скъпи наследници“ се извини на колене на илюзиониста, когото изостави заради авиатора.

„Искам ти прошка за обърканите ни отношения. Аз се обърках, обърках и теб. Съжалявам, че те поставих в неприятна позиция и ти причиних кофти емоции“, каза Даяна на Данчо, който се чувства измамен и се тръшка как ли изглежда в очите на приятелите си и на зрителите.

Красивата актриса рязко се отдръпна от него след като в стопанството закратко влезе годеницата му – певицата Камелия Ноева. Малко по-късно Даяна започна страстна афера с Петър, предизвиквайки дива ревност в измамения Данчо. „Дала съм му сигнали, които не съм искала да изпращам. Явно проблемът е в моя телевизор. Много ми е трудно да се извинявам, но поисках прошка, защото има за какво“, заяви Ханджиева.

Междувременно Калоян и Мария поискаха извинение от адвокатката Милена, която първоначално не можеха да понасят, но впоследствие оцениха като емоционална и интелигентна. В събота вечер юристката ще влезе в жестока битка със стюардесата Ваня, за да се бори за мястото си във фермата.