Даяна Ханджиева с тежка любовна изповед за баскетболиста Кристиан

Болезнена, пълна с разочарование любовна изповед направи актрисата Даяна Ханджиева в риалитито „Фермата“.

Красивата брюнетка за първи път разкри подробности за мъчителната си връзка с баскетболиста Кристиан Ставрев, който е по-малък от нея, често я кара да се чувства несигурна и дори й изневерява.

„Може би рано се срещнахме с него. Но какво да направя? Да го пусна сега, а после да стискам палци да се съберем отново ли?“, попита разстроената Даяна адвокатката Милена, която охотно изслуша драмата й.

Ханджиева влезе в риалитито с обяснението, че е на кръстопът в любовта. Дилемата на актрисата е дали да напусне обещаващия спортист или да го изчака да се наживее.

„Виждам в него голям потенциал, той влезе с баскетбол с пълна стипендия в елитен американски колеж. Май трябва да го оставя да си прави каквото иска. Сега, като е на 22-23 години, да си изживее лигавщините и тъпотиите“, заяви примирено Даяна.

Думите й обаче не се понравиха на Милена. „Още една-две години с него и ти стига толкова. Една жена е истински реализирана, само когато има деца и стабилно семейство“, отсече юристката, която е майка на син и дъщеря.