Два месеца след раждането Емилия се завърна на сцената

В началото на февруари 40-годишната Емилия стана майка за трети път. Това наложи временното ѝ отсъствие от клубната сцена. Тя изчезна от погледите на всички в средата на лятото, когато разбра благата вест, но пък не издаваше причината за липсата си, макар мнозина вече да подозираха.

Два месеца ѝ бяха необходими да влезе в нужната форма след раждането и да започне отново с клубните участия. Изпълнителката сподели в профилите си в социалните мрежи, че срещите с нейните почитатели са ѝ липсвали страшно много.

„Последните 24 часа ме извадиха от ежедневието ми през последните десет месеца. Липсваше ми енергията от участията! Много любов! Много емоции! Обичам ви“, написа певицата след първото си участие в столицата.

Много нейни колежки бяха дошли да я поздравят на първата ѝ поява от няколко месеца насам. Софи Маринова и Деси Слава се открояваха сред звездите, които лично поздравиха Емилия и дори запяха с нея в дует.

На участието си Емилия зашемети с фигура, която по никакъв начин не издава, че току-що е родила, отбелязва Шоу Блиц. Тя зарадва почитателите си с новината, че на днес – 15 април ще излезе последният ѝ дует с Денис Теофиков. Проектът е чакан с огромно нетърпение и отсега вървят залози, че ще бъде един от хитовете на годината.

Изявите на Емилия продължават с пълна газ. През следващия един месец почитателите ѝ ще могат да я видят в София, Сандански, Сливен, Пловдив, Благоевград, Смолян, Петрич, Велинград, Велико Търново, Боровец и Слънчев бряг.

Previous post Капитонова пак ядоса зрителите на „Ергенът“
Next post Тези зодии обичат да се държат лошо с другите