Дева и Стрелец са най-трудните за обичанe зодии

Има някои хора, които просто са трудни за обичане. В тази статия flagman.bg представя две от водещите такива в лицето на Девите и Стрелците и защо тези знаци са предизвикателни любовни партньори.

Дева

Девите са най-трудният знак за любов. Това се дължи на тяхната самоувереност и неспособността им да се отворят пред хората. Те подхождат към връзките аналитично, а не романтично и това ги прави отдалечени и трудни, докато не намерят причина да ви се доверят. Те са самостоятелни и това ги кара да вярват, че не се нуждаят от никого в живота си. След време, ако им се даде причина наистина да ви се доверят, те ще се отворят за любов.

Стават толкова трудни за обичане, защото просто са свикнали да живеят живота си по начина, по който искат. Всъщност не позволяват на някой друг да диктува как ще прекарат деня си и затрудняват другите да пробият силната им обвивка. За да може Девите да обичат някого, те трябва да спуснат емоционалните си прегради и да се отворят, което не е в тяхната природа. След като го направят, те са изключителни партньори, но определено може да им отнеме известно време.

Стрелец

Проблемът с влюбването в Стрелец е, че не можете да сте напълно сигурни, че те са готови за дългосрочна връзка. Този знак е най-импулсивният от всички. Те нямат време да се установят и са пълни с вълнение. Те предпочитат да прекарат целите часове на забавление, отколкото да седят неподвижни дори за момент. Ако искате да се насладите на любовта на Стрелец трябва да сте готови да споделяте всички техни приключения. Те преследват следващото нещо, което им носи прилив на адреналин.

За жалост нуждата от постоянно разнообразие се пренася и във връзката. И това не е благоприятно за взаимоотношенията. Стрелецът ще усети удовлетворение, когато намери някой, който не само споделя преживяванията с тях, но ги предизвиква. Стрелците бягат от ангажимента на дългосрочното обвързване. Ако успеете да вкарате в главата им идеята за това, но да изглежда като едно постоянно приключение, то ще успеете да ги спечелите.