Девизът на всяка зодия в живота е…

Всяка зодия може да бъде описана само с една фраза, която определя същността ѝ. Какво е мотото на всеки един от зодиакалните знаци, разкриват от сайта Обекти.бг:

Овен

Овните са самоуверени и амбициозни. Те никога не се предават и живеят според мотото: „Който се бори, може да загуби. Който не се бори, вече е загубил.“ (Бертолт Брехт)

Телец

Телците са работливи и упорити. Винаги гледат напред и никога не губят кураж. Техният девиз е: „Не е важно колко бавно вървиш, стига да не спираш.“ (Конфуций)

Близнаци

Близнаците притежават буден ум и авантюристичен дух. Те рядко намират спокойствие и непрекъснато трябва да задоволяват стремежа си към действия. Кой девиз би им подхождал повече от: „Изпълвай всеки свой ден с дела, които ще извършиш за първи път.“

Рак

Раците са решителни и широко скроени личности. Затова техният девиз е: „Не мечтай живота си, а изживей мечтата си.“

Лъв

Лъвовете са самоуверени, властолюбиви и екстровертни. Те рядко се съмняват в себе си и живеят според мотото: „Който има големи очаквания от себе си, ще надмине другите.“ (Китайска мъдрост)

Дева

Девите са съзнателни и ученолюбиви, но понякога проявяват прекален перфекционизъм. Ако използват силните си страни, могат да живеят според мотото: „Не можеш да промениш вятъра, но можеш да нагодиш платната си към него.“ (Аристотел)

Везни

Везните се стремят към хармония и справедливост. Те живеят според девиза: „Няма неразрешими проблеми.“

Скорпион

Скорпионите минават за много решителни, честолюбиви и проницателни. Те не падат лесно духом и са прегърнали девиза: „Това, което не ме убива, ме прави по-силен.“ (Фридрих Ницше)

Стрелец

Стрелците са оптимистични, свободолюбиви и открити. Кое мото би им подхождало повече от: „Давай на всеки свой ден шанса да бъде най-хубавият в живота ти.“ (Марк Твен)

Козирог

Козирозите са дисциплинирани и амбициозни. Но те не бива да забравят следното: „Използвай всяка възможност в живота си, защото може да не ти се предостави никога повече“.

Водолей

Водолеите имат славата на безстрашни и нетрадиционни личности. Кой девиз би им подхождал повече от: „По-добре да се наслаждаваш и да се разкайваш, отколкото да се разкайваш, че не си се наслаждавал.“ (Джовани Бокачо)

Риби

Рибите са чувствителни и самоотвержени. Те обичат да се жертват за другите и винаги са готови да помогнат на ближния си. Качества, от които печелят и самите те, ако живеят според девиза: „Щастието е единственото нещо, което се удвоява, когато се раздели.“ (Алберт Швайцер)

Previous post 7 неща, които мъжете мразят по време на секс
Next post Коварна болест застигна Брус Уилис, приключва с киното