Дейвид и Виктория Бекъм одрусаха „Нетфликс“ с 16 милиона

Семейство Бекъм са една от най-добре печелещите двойки в световен мащаб. Дейвид и Виктория имат толкова добре развит бизнес нюх, че изкарват пари почти от всичко, до което се докоснат.

Поредната им добра сделка е с Netflix и е на стойност сериозните 16 милиона паунда, предаде БГНЕС.

Дейвид и Виктория Бекъм решиха да заснемат сериал, в който за първи път ще бъдат показани сцени от техния съвместен живот. Чуждестранните медии споменават, че това вероятно е голям проект, като се има предвид, че Netflix ще покаже семейство Бекъм по начин, които не сме имали възможност да видим преди.

„Това е наистина гениален ход на Netflix. Ще видите съвсем различна страна на Дейвид, която обществеността рядко може да види. Семейството му са страстни архивари, пише Актуално.

Те с гордост документират кариерата му още като момче и през всичките тези години са запазвали стари изрезки от местни вестници, снимки от училище и клубни снимки“, каза източник, близък до футболиста.

Сериалът първо ще представи живота на Бекъм, но и периода, когато той ухажва Виктория. По-конкретно, режисьорът ще представи ранните етапи на техния роман. Футболистът и модната дизайнерка искат да коментират пред чуждестранните медии документалния филм, който обществеността вече очаква с нетърпение.

 

Previous post Мистър „Панорама“ Бойко Василев става баща на 51
Next post Триумф за Рибарите в „Игри на волята“