Деми Ловато е станала жертва на изнасилване

Тежка изповед, свързана с движението MeToo, направи певицата Деми Ловато в документалната си поредица „Да танцуваш с дявола“. Изпълнителката на Anyone призна, че е станала жертва на изнасилване в тийнейджърските си години.

„Виждахме се, но му казах, че няма да стигнем по-далеч. Не исках да губя девствеността си по този начин. Но това нямаше значение, те го направиха въпреки всичко. И аз си казах, че сама съм си виновна, защото съм влязла в стаята с него“, споделя Ловато пред камерите за документалката, която официално ще се появи в YouTube във вторник (23 март).

Певицата признава, че е потърсила помощ от авторитети, но така и не я е получила, а извършителят не е усетил никакви последствия от престъплението си. Въпреки че не назовава кой е той, фенове подозират, че става въпрос за неин колега от „Дисни“.

В повод за това се превръщат думите на звездата от „Кемп Рок“, че се е налагало постоянно да вижда този човек след изнасилването и че „Те така и не бяха изтеглени от филма, в който бяха“. От BBC са потърсили „Дисни“ за коментар, но такъв все още няма.