Дениз Хайрула открадна мъжа на поп фолк певица

Дениз Хайрула се уреди с мъж след „Ергенът“, макар и не по най-честния начин. Бившата изгора на плейбоя Ицо Стоте манекенки отмъкна мъжа на фолкпевицата Дебора – Стоян Стоянов. Според мълвата двамата са заедно от повече от година, въпреки че Дениз продължава да се представя за свободна жена, пише „Телеграф“.

В профила й в социалните мрежи не присъства нито една снимка с половинката й. Дениз не само че не афишира връзката си със Стоян Дебелия, както е прякорът му, а дори отрича да го познава.

Очевидно обаче двамата се познават, защото за сметка на миската Инстаграм страницата на Стоян е пълна с всякакви снимки с Дениз. Бизнесменът явно се гордее със завоеванието си и гордо го демонстрира в социалните мрежи.

Той не пропуска да споделя с приятелите си в интернет запечатаните моменти от техни пътешествия. От фотосите става ясно, че двамата обичат да се наслаждават на хубавото време и да събират тен по най-скъпите плажове.

Според клюката Стоянов се хвалел пред познати, че вече бил направил дете на плеймейтката и скоро ще стане баща за втори път. Като признак на любов и признателност Стоянов кръстил новата си кръчма на името на своята любима, а тя от своя страна вдигна шумно откриване, на което покани всякакви ВИП персони.

Стоян Стоянов стана популярен покрай скандалите с майката на сина му – Дебора. След участието си в телевизионно риалити певицата се оплака, че бащата на сина й често й посягал и дори получила от него заплахи за живота си.

Това обвинение стана причина бизнесменът да скочи публично срещу майката на сина си и да я обвини във всички грехове на света.