Дениз Хайрула от „Ергенът“ откри ресторант

С грандиозно празненство Дениз Хайрула от „Ергенът“ отвори собствен тузарски ресторант в столичния квартал „Драгалевци“. На събитието присъстваха и всички останали участнички от шоуто, с изключение на Александра, която очевидно все повече затвърждава позицията си на аутсайдер. Независимо, че до момента е абсолютният фаворит на ергена Виктор.

Съществува и слабата вероятност хипнотерапевтката да е присъствала на откриването, но не я забелязваме на нито един кадър от купона, а и тя самата не е споделяла реклами за събитието, както правеха всички останали участнички.

Вечерта е била зрелищна, като е продължила до малките часове, пише burgas24.bg. Очевидно заведението на Дениз е било затворено преди полунощ и след това с момичетата от предаването са се преместили в дискотека. Но още един човек липсваше на събитието, а именно самият Виктор, за когото всички те се бореха в шоуто. А дали той не е бил с Александра в тази вечер? И дали отсъствието и на двамата не подсказва коя ще е победителката в „Ергенът“? За това можем само да предполагаме.

Несъмнено звездата на купона е била Венета, която присъства в сторитата на всички участнички от шоуто и която е вдигнала тост за новото начинание на Дениз. И макар да се бе самопровъзгласила за съпруга на Виктор, тя успя да спечели симпатиите на всичките си съперници, заради което те тъгуваха, когато отпадна от предаването.

Previous post Няма да повярвате с какво се занимава Мегз…
Next post Истински боец: Нана Гладуиш отбеляза страховит юбилей