Деница и Николай напуснаха „Един за друг“

Деница и Николай станаха поредната двойка, която се сбогува с най-романтичната надпревара в родния ефир „Един за друг“. До номинация за семейството се стигна след груба грешка и нарушение на правилата от страна на Николай по време на играта за двойки, в която участниците трябваше да познаят нагласите във вилата на любовта.

С четири гласа в своя полза напред в предаването продължиха Здравка и Мирослав, които тази седмица добавиха нула лева към общата си сметка, но получиха шанса да се борят за победата в следващите предизвикателства.

„Ние се включихме в предаването, заради приключението и възможността да преживеем нещо ново. Беше ни интересно, видяхме много. Пожелаваме на всички да бъдат доблестни“, сподели Деница.

От своя страна Николай със сълзи на очите отправи лично послание към всеки от мъжете в предаването.

„Вашата любовна партия продължава на дъската на живота. Пожелавам ви да я играете с много разум и сърце. Бяхте сплотен и мотивиран отбор, и убедихте всички, че разликата във възрастта няма никакво значение. Или с други думи – една двойка събрала се на границата показа, че за любовта граници няма“, обърна се към Деница и Николай водещият на предаването Емил Чолаков.