Денят в който сте родени определя характера и съдбата ви

Има поверие, че денят от седмицата, в който сме родени е определящ за характера ни. Тук сме събрали всички дни и характеристиките, които носят, а вие преценете дали сте съгласни.

За родените в понеделник:

Децата, които са родени в понеделник, имат завидна памет. Те говорят увлекателно и всеки обича да е в тяхната компания и да ги слуша.

Обожават да прекарват време със семейството си и с най-близките си приятели. В същото време са много емоционални и могат да се изнервят от най-малкото. Бързо обаче им минава.

Интересен факт е, че международно изследване е доказало, че родените в понеделник са най-склонни към проблеми със съня в по-късна възраст. Те са и големи чревоугодници. Обичат храната и съвсем забравят за добрата фигура, когато видят нещо апетитно. Ето защо тези хора трябва да полагат по-големи усилия за влизане във форма – било то чрез ходене на фитнес или сутрешен крос. Старо поверие пък гласи, че жените, които са родени в понеделник, са едни от най-грижовните майки и съпруги.

За родените във вторник:

Имате ли си у дома дете, родено във вторник, е почти сигурно, че ще бъде много палаво и активно до късна възраст. Когато порасне обаче, характерът му бързо ще се промени според годините и то ще се превърне в един сериозен човек със склонност към работохолизъм.

Хората, родени във вторник, обичат да вършат всичко сами. При тях не може да става и дума някой да им помогне. Те са едновременно чувствителни и много работливи. Което понякога ще усложнява ангажиментите в службата.

Освен всичко изброено, те са и много сантиментални. Трудно се разделят с вещи, защото свързват всяко нещо със спомени. Това може да им изиграе лоша шега, защото задържаните емоции не водят до нищо добро. Ето защо трябва да научите от най-ранна възраст детето, родено във вторник, да не се привързва лесно към всичко.

За родените в сряда:

Имате ли си у дома дете, родено в сряда, очаквайте да отгледате бъдещ предприемач. Въпреки това, родените в сряда са малко по-разсеяни по природа.

Обичат да задават много въпроси и са доста комуникативни. Да бъдеш в тяхната компания винаги е удоволствие, защото са отлични разказвачи и винаги са центъра на компанията. Сред останалите положителни качества на родените в сряда се нареждат интелигентността и скромността.

За родените в четвъртък:

Децата, родени в четвъртък, са бъдещи лидери. Те са много целеустремени и амбициозни и имат потенциал за много високи работни позиции напред в бъдещето.

За бързата реализация в обществото им помага и техният вроден оптимизъм. Никога няма да видите детето, родено в четвъртък, да бъде песимистично или да не вярва в собствените си способности. Напротив – то е убедено, че е достатъчно добро във всичко, с което реши да се занимава.

За родените в петък:

Децата, родени в петък, са много чувствителни и именно това обостря интуицията им. С възрастта тя става все по-силна и точно заради това е много трудно някой да ги излъже или подведе. Те имат вроден бизнес нюх, както и внимание към малките детайли.

Момчетата, родени в петък, винаги представляват атракция за жените и са много желани. Жените пък са по-скромни и често заемат много високи позиции в работата. Ако имате дете, родено в петък, очаквайте то да бъде привързано към вас и семейството завинаги.

За родените в събота:

Децата, родени в събота, имат вродена интелигентност и са перфекционисти. Те обаче са прекалено доверчиви и в по-късна възраст това може да им изиграе лоша шега.

Още от малки тези деца показват свой собствен стил, който е много различен от този на останалите. Родените в събота имат нестандартно и дори арт виждане за всичко – от обувките, които носят, до апартамента, в който живеят.

Децата, родени в този ден, трудно приемат чуждо мнение. Те докрай отстояват позицията си и дори могат да бъдат определени за твърдоглави.

За родените в неделя:

Деца, които са се появили на бял свят в неделен ден, имат позитивно виждане за света. Те са много контактни, но в същото време мнителни. Макар да изглежда, че са обградени от много приятели, всъщност се доверяват трудно и допускат след дълго време на „доказване“ някой в своя истински свят.

Децата, родени в неделя, са фантазьори и имат огромно въображение. Толкова голямо, че нямат проблем да си играят с часове сами. Създават собствен сценарий в главата си и имат отделен свят.

Те са много чувствителни и могат да се почувстват особено наранени от коментарите на някой страничен човек. Тревожат се прекалено за всичко и са склонни да правят компромиси със себе си в името на добрите отношения в работна среда, когато пораснат.

 

Previous post Какви са тайните на зодиите за щастлива връзка
Next post Мъжегони! 3 цветя у дома, които ви обричат на самота