Део проговаря за брака и дрогата

Известният телевизионен водещ, Део ще има премиера на своя автобиографичен стендъп спектакъл в рамките на Sofia Summer Fest на 4 септември от 20:00 часа. “Как се стигна до тук”, е личен спектакъл на Део. В него той честно и открито ще сподели за професионалния си и личен път.

Ще потопи зрителите в история за преодолените зависимости към дрогата и алкохола, за всичките си успехи и провали, за брачния си живот, както и за предизвикателството да бъдеш родител.

„Това е една разходка през живота ми, която ще представим с много хумор, но също така и сълзи. Доста от историите съм разказвал по различни поводи, но сега всичко е събрано в едно, като има и неща, които хората ще чуят за първи път“, споделя главният виновник Део.

„Имам честта да съм първия музикален продуцент на Део, така че зрителите ще чуят и много музика, която е неизменна част от професионалния му път. За първи път влизам и в ролята на продуцент на спектакъл и съм изключително щастлив, че отново работим заедно“, споделя Борислав Чучков, продуцент.

„Как се стигна до тук“ е разказ, изпъстрен със смешни и абсурдни ситуации, без цензура, в зоната на 18+. Стендъп спектакълът ще се радва на специалното участие на DJ Doncho, Дорина Стоянова от “Dancing Stars” и Михаела Павлова. Продуценти са “Чучков Брадърс”. Премиерата на спектакъла е на 4 септември от 20:00 часа в рамките на Sofia Summer Fest.

Previous post Андреа се обясни в любов на Златка Райкова
Next post Дара иска да напише комикс