Деси Бакърджиева родила тайно дъщеричка

Актрисата Деси Бакърджиева е станала майка за втори път далеч от публичното внимание. Звездата от „Откраднат живот“ е прегърнала момиченце, което носи името Вивиан. То е плод на любовта между Бакърджиева и ученическата й любов Филип, с когото се срещнали отново години след гимназиалните трепети.

Няколко дни след тази тяхна съдбоносна среща мъжът предлага брак на любимата си. За съжаление обаче се заразява с COVID-19 малко преди на бял свят да се появи детенцето им и болестта го побеждава в началото на месец февруари.

„Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред“, сподели актрисата пред Нова телевизия.

Шокът от голямата загуба довел до по-ранното раждане на Вивиан – в 7-ия месец от бременността.

За любимия си човек екранната доктор Хинова разказа, че е бил строителен инженер. „От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгубил двамата си родители в катастрофа. Няколко пъти сме се събирали и разделяли и то, защото е трудно да има любов от разстояние. Най-големият парадокс беше, че той си отиде на 2 февруари и страшното беше, че излезе от болницата, а няколко дни след това отново го приеха, вече в много тежко състояние“, разказа още през сълзи Бакърджиева.

Актрисата не пропусна да благодари и на феновете на „Откраднат живот“, които я затрупали с мили пожелания, след като героинята й почина в последния сезон на медицинската сага.

Следващият й професионален проект пък е свързан с лична история. Деси Бакърджиева признава, е иска да напише филмов сценарий за живота на своята пра-пра-пра баба, която била съратничка на Левски, на Ботев, помогнала е за пренасянето на оръжията и писмата до Ботев и Каравелов. Успяла да срещне Ботев с майка му нощта преди да отплава с кораба „Радецки“. Имала е бурна, силна любов с актьора Васил Кирков. Разликата в годините им е била прекалено голяма за онова време. Разделят се, но тя му помага да завърши във Виена. Заедно с него и своята племенничка Екатерина Захариева са част от основателите на Народния театър.

Previous post Михаела Тодорова проговори за сбиването с Гущерова
Next post Емилия пристана на царя на румънската ориенталска музика