Деси Банова с горещо разкритие: Връща се в Нова тв?

Макар да се изговориха много неща относно кариерата на Деси Банова, вече Плевнелиева, чаровната синоптичка сама разкри какво я очаква на професионалното поприще.

„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен.“

Това сподели красивата блондинка. Младата майка, която стана на 41 години, очаква романтична изненада от съпруга си Росен Плевнелиев, а празникът на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в добро настроение.

„С всички деца изкарваме празниците заедно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи”, сподели още Деси. Тя и съпругът й Росен Плевнелиев не са изкрали коронавируса и са особено внимателни, спазвайки всички противоепидемични.

„Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжаление има много неясни моменти с този новия щам, наречен „Уелски”, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да е променят към добро за целия свят”, сподели още красивата Деси, пише българия днес.