Деси Слава: Някои неща в поп фолка ме отвращаваха

Деси Слава направи такова взривяващо признание, че успя за нула време да накара феновете на поп фолк жанра да откачат. Да си отпусне така душата я накара щерката на колежката ѝ Глория – Симона Загорова в кулинарната ѝ рубрика.

Докато готвеше, поп фолк дивата разкри, че всъщност поп фолк съвсем не е голямата ѝ любов. Нещо повече – до един определен момент дори не е знаела, че съществува, защото е имала очи само за фолклора, пише Шоу Блиц.

„Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк“, призна Деси, а обяснението ѝ е достатъчно красноречиво – „В началото поп фолка беше много… „Радка, малката пиратка“, „само да те гепна…“ – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, но се подхлъзнах на около 16. Бях млада, емоционална…“, сподели още тя.

Думите на Деси Слава, която е израснала с фолклорна музика, със сигурност ще жегнат много от феновете ѝ, но, както изглежда, тя предпочита да е откровена, отколкото лицемерна по този въпрос.

Любопитен факт е, че малкият ѝ 4-годишен син, я гледа по телевизията от съвсем малък, но не обича да я слуша как пее. „Казвах си, че на това дете или му е стъпил слон на ушите и мрази музиката, или е толкова добър, че си вика: Тая какво си мисли, че може да пее“, пошегува се изпълнителката на „Бели нощи“, която е майка на две деца.

Previous post Спомените на Весна Змиянац от България: 40 000 евро за една песен
Next post Бягайте от тях: Тези зодии са най-големите мрънкачи