Деси Тенекеджиева се сгоди в Лондон, Мики Рурк й е кум

Деси Тенекеджиева ще се омъжва, а кум на сватбата ѝ ще бъде Мики Рурк, пише Hotnews.

„Казах: „Да!“ на Бен Чарлз Едуардс по време на постпродукцията в Лондон на филма ни „Колелата на рая“. Щастлива съм.“ Това написа в мрежата актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева, която официално ще се жени в България за дългогодишното си гадже – писателя и режисьор Бен Чарлз Едуардс.

Симпатичният мъж е и най-упоритият ухажор на българката от години. Двамата се познават отдавна, но в публичното пространство Деси никога не го е представяла на приятелите си. Малцината, които го познават, знаят, че Тенекеджиева и Бен само работят заедно, но между тях от години прехвърчат и любовни искри, извън чисто професионалните.

В публичното пространство Деси Тенекеджиева никога не е афиширала любовна връзка. Приписвани са ѝ такива с Миро от „Каризма“ и с Камен Воденичаров. И за двамата тя е отричала.

„Е, аз не се имам за светица. Дори напротив. Много съм влюбчива. Била съм влюбена във всеки един мъж, който е бил до мен в определен период от живота ми. Като се замисля, те не са били много. Сериозните ми връзки са шест. Иначе съм се влюбвала и в детската градина, и в училище. Това са най-истинските влюбвания, защото са най-безкористни“, споделя за личния си живот Деси.

След като през 1998 г. си отива съпругът ѝ Стоян Камбарев, Тенекеджиева се зарича да не се жени повече. В негова чест всяка година актрисата учредява награди „Полет в изкуството“, а фондацията, с която помага на млади и талантливи хора, носи името на покойния ѝ съпруг – Стоян Камбарев.

С днешна дата, обаче, актрисата вече е влюбена отново сериозно и двамата са решили да се обвържат. Едуард работи с нея повече от шест месеца в Холивуд по филма „Колелата на рая“. Съвсем скоро ще видим лентата и на голям екран. В нея участва и легендарният Мики Рурк. „Влизането му към нашия актьорски състав е сбъдната мечта! Горд продуцент съм“, написа преди месец Десито. Нейният бъдещ съпруг Едуард е един от най-добрите приятели на Рурк и със сигурност той ще стане кум на двойката.