Децата на Анджелина Джоли са я спасили след развода с Брад Пит

Анджелина Джоли признава, че това, че е самотна майка, я е „спасило“ от това да отиде на „много по-мрачно“ място. В ново интервю за Vogue актрисата разказва как фокусирането върху родителството в условията на бурен развод с Брад Пит я е съхранило през годините.

„Бях на 26 години, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Това, че имах деца, ме спаси – и ме научи да бъда в този свят по различен начин“, казва тя пред изданието. „Мисля, че напоследък щях да затъна по много по-мрачен начин, ако не исках да живея заради тях. Те са по-добри от мен, защото искаш децата ти да бъдат такива“.

Джоли и Пит, които обявиха развода си през 2016 г. след 12 години съвместен живот, имат шест общи деца: Мадокс, 22 г., Пакс, 19 г., Захара, 18 г., Шайло, 17 г., и близнаците Вивиен и Нокс, 15 г., припомня vesti.bg.

Звездата сподели пред Vogue, че през последните дни се чувства „малко потисната“.

„Все още разбирам коя съм на 48 години. Предполагам, че съм в преход като личност“, призна тя и добави: „Не се чувствам като себе си от десетилетие, в известен смисъл, в който не искам да навлизам.“

Без да споделя твърде много, Джоли намекна, че през последните години животът на цялото семейство е бил труден.

„Трябваше да се излекуваме много“, обясни тя. „Все още се опитваме да намерим своята основа.“

Джоли позира за корицата на ноемврийското издание на списанието за 2023 г. в бяла рокля без презрамки, която беше покрита с розов спрей, докато рекламираше новата си модна компания Atelier Jolie.

„Не искам да бъда голям моден дизайнер, искам да дам основите на други хора, за да станат такива“, обясни тя. „Надявам се да променя много аспекти от живота си. И това е този, който е насочен напред.“

Звездата от „Злодеида“ заяви, че се надява Atelier Jolie да вдъхнови жените да се „чувстват достатъчно сигурни“, за да бъдат „меки“, с което тя признава, че се е борила в миналото.

„Понякога начинът, по който се обличаш, казва: „Не се заигравай с мен – аз съм си сложила бронята“ – казва тя. „След като преживях нещо, при което бях наранена, един терапевт ме попита дали бих опитала да нося „по-меки“ дреха. Звучи глупаво, но предположих, че панталоните и ботушите проектират един „по-твърд“ вид, една по-силна мен.“

Джоли отбеляза, че по времето, когато се е състоял този разговор, тя не се е чувствала „достатъчно силна“, за да бъде мека или да носи нещо, което отразява това. „Чувствах се уязвима“, спомня си тя.

Джоли и 59-годишният Пит се срещат за първи път на снимачната площадка на филма „Г-н и г-жа Смит“, докато той все още е женен за Дженифър Анистън. Въпреки че двамата се сгодиха малко след като Пит прекрати връзката си с Анистън през 2005 г., актьорът категорично отрича да е изневерявал на звездата от „Приятели“.

Пит и Джоли бързо се превърнаха в една от най-известните холивудски двойки. Двамата сключват брак през август 2014 г. и през годините посрещат заедно шест деца. Всичко обаче се обърна през 2016 г., когато се появи новината, че са се разделили. Съобщава се, че двамата са влезли в предполагаема кавга по време на частен полет с децата си. Пит беше обвинен, че е „душил и ударил“ сина им Мадокс. Въпреки това срещу него така и не бяха повдигнати обвинения, а актьорът отрече тези твърдения.

Двамата продължават да водят съдебни спорове за попечителството над децата си, както и за винарната, която някога са притежавали заедно. През май 2021 г. актьорите получиха съвместно попечителство над шестте си деца, но само един месец по-късно решението на съдията беше отменено. И до днес въпросът остава нерешен.

Previous post Защо Марк Зукърбърг носи една и съща сива тениска всеки ден?
Next post Прея подготвя нестандартна сватба, но не се вълнувала много