Джеймс Бонд оставя децата си без пари

Британският актьор Даниел Крейг, сдобил се със световна слава заради ролята си на Джеймс Бонд, реши да не завещава огромни суми пари на децата си, написа лондонският в. Сън.

„Не искам да оставям много пари и други ценности на моите наследници. Това е в разрез с моята житейска философия.“, обяснява актьорът.

„Според мен е по-добре да изхарча по-голямата част от своите спестявания преди да си отида от този свят“, добави човекът, изиграл главната роля в четири филма за Агент 007 – „Казино Роял“, (2006 г.), „Спектър на утехата“ (2008 г.), „007 Координати: Скайфол“ (2012 г.) и „Смъртта може да почака“, който все още се очаква да излезе на голям екран.

„Богатството на Крейг възлиза на 160 милиона щатски долара. Той е баща на две деца – дъщеря Ела, родена от брака му с шотландската актриса Фиона Лаудън, сключен през 1992 г. и продължил две години. Второто дете на Агент 007 също е дъщеря. Седемгодишното момиче е родено от втората съпруга на звездата – британската артистка Рейчъл Вайс. Двамата сключиха брак през 2011 г. в Ню Йорк“, добави вестникът.

Previous post Секси мацка опасно близо до Люис Хамилтън
Next post Дара: Глупости! Няма да пиша книги!