Джей Ло пя в булчинска рокля и хвърли воала си в публиката

Дженифър Лопес по традиция направи фурор и „открадна шоуто“ на Американските музикални награди 2021 в Ел Ей в неделя вечер.

Въпреки че имаше много солидни изпълнения от стари и нови артисти – от Оливия Родриго до „New Kids on the Block“ – именно Джей Ло екзалтира зрителите с невероятното си изпълнение.

Тя започна да пее новата си песен „On My Way“ от предстоящата романтична комедия „Marry Me“, с участието на Оуен Уилсън, в елегантна тъмна рокля, пише dir.bg. Внезапно 52-годишната направи много впечатляващ трик за бърза смяна на тоалета и застана пред публиката в сватбена рокля. Всъщност това беше нещо като широко черно палто, с колан отпред, което тя свали.

На събитието обаче нямаше и следа от нейния красавец Бен Афлек, който вероятно е предпочел да си остане вкъщи. Накрая на изпълнението, Лопес хвърли воала си в публиката като букет цветя.

Поради сватбената тематика на новия филм, на латино дивата ѝ се налага да отговаря на въпроси за брака. Дженифър Лопес, която се среща с бившия си годеник Бен Афлек от април заяви пред „Today“, че все още вярва в тази институция, въпреки че е била разведена три пъти.

Тя призна, че е „романтичка“ и винаги е била такава. „Все още вярвам в щастливия брак до края на дните, със сигурност, на 100 процента“, призна певицата и актриса.

Previous post Вижте тактиката в любовта на всеки знак от хороскопа
Next post Поп певицата Прея претърпя операция