Дженифър Анистън ограничава контактите си с антиваксъри

Актрисата Дженифър Анистън обяви, че ограничава връзките си с хора, които не се искат да се ваксинират срещу COVID-19.

„Все още има много хора, които са или антиваксъри, или отказват да приемат фактите. Това е срамота!“, казва заявява актрисата в интервю за септемврийския брой на списанието InStyle.

„Мисля, че е морално и професионално задължение да се информираш, тъй като няма как всички да се тестваме всеки ден. Темата е деликатна, защото всеки има право на мнение, но мнозина си изграждат мнението единствено на базата на страха и пропагандата“ – коментира петдесет и двегодишната носителка на награда „Златен глобус“.

Актрисата постави своята ваксина срещу опасния вирус още през май и сподели колко благодарна и щастлива се чувства, че е могла да го направи.

Дженифър Анистън призова за социална дистанция и всички останали мерки против коронавируса още в началото на пандемията през март 2020 г. През юни миналата година тя напомни на своите 37 милиона последователи в Instagram да носят маски.

„Тази простичка, но ефективна мярка се политизира за сметка на човешки животи. И наистина не трябва да се дебатира“ – написа тогава звездата от сериала „Приятели“.

Previous post Алекс Раева се качи на яхта в Гърция
Next post Маги Халваджиян с голям удар