Дженифър Анистън проговори за отношенията й с актьорите от „Приятели“

В последното си интервю за Harper’s Bazaar по повод новата й работа като главен творчески директор в компанията за хранителни добавки с колаген, Vital Proteins, Дженифър Анистън споделя за още от другите проекти, върху които работи напоследък.

За втория сезон на сериала, който дебютира през 2019 година и веднага стана хит, The Morning Show, актрисата разкрива, че макар и предизвикателствата по снимането по време на пандемия да не са били малко, е развълнувана да гледаме новите епизоди. Вече планира и как би подходила с третия сезон, ако има такъв, и разкрива, че се надява да се включи и като режисьор на поне един епизод, пише missbloom.bg.

Дотогава графикът й е пълен – планирала е да заеме ролята зад екрана и за друг проект, за който все още не разкрива подробности. Преди това пък я очаква и друг вълнуващ филм – “Murder Mystery 2” с Адам Сандлър.

Разбира се, спомена и все още горещата тема за събирането с актьорите от “Приятели”. “Беше като въртележка от емоции, наистина невероятно. Мисля, че най-хубавата част бе това, че бързо се върнахме към обичайните си роли и това, което значехме един за друг”, споделя Дженифър. “Те са моето семейство и са част от сърцето ми до края на живота ми.”

Previous post Някога синдикален курорт, днес перла на Адриатическо море
Next post Ваня Щерева обяви битка на килограмите