Джино Бианкалана с нов доходоносен бизнес у нас

През 2019 г. стана ясно, че двукратният победител от „Биг Брадър“ Джино Бианкалана е вложил целия си хонорар в ново заведение в столичния квартал „Манастирски ливади“. Ресторантът е тип „пъб“, в американски стил, а интериорът е по идея на топ дизайнер. Джино тогава сподели, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, а звездата лично одобрил ястията.

Тогава явно победителят беше решил да заживее завинаги в България вместо в САЩ и да използва известността си да развие този ресторантьорски бизнес. По това време Бианкалана вече беше с новата си половинка – докторката Кристиана, с която се срещна по време на лечението си в столична болница заради инцидента, при който едва не загуби живота си. Малко след това почина и баща му, което беше истински шок за него. Със сигурност тя му е помогнала да преодолее тази огромна болка, пише vbox7.

Наскоро риалити звездата сподели кадри от Чикаго, на които споделя с аудиторията, че се е сгодил за Кристиана и двамата очакват първото си дете. След дълга липса в социалните мрежи той се появи изведнъж и буквално избухна. Тогава всички помислиха, че вече живеят в Америка, но явно не е така.

Не знаем какво се е случило с предишния ресторант, но Джино и Кристиана споделиха, че са отворили нов такъв отново в София, но този път в квартал Драгалевци и то с хотелска част. Интериорът изглежда наистина доста стилен – личи си, че тук са вложени доста пари и замисълът е да ходят само богати хора в него. Със сигурност ще е така.

Previous post „Мисис Вселена“ в НДК: Идват 100 красавици от цял свят
Next post Златка държи Карен на сухо 2 месеца!